skip to Main Content
Menu
SUP Yoga Weerribben Wieden
SUP Yoga Weerribben Wieden
SUP Yoga Weerribben
SUP Yoga Kalenberg
SUP Yoga In De Natuur
SUP Yoga Giethoorn
SUP Yoga Weerribben Wieden SUP Yoga Weerribben SUP Yoga Kalenberg SUP Yoga In De Natuur SUP Yoga Giethoorn

SUP & Yoga op 30 augustus

Workshop Sup & Yoga

Een leuke samenwerking is geboren, Arjan Berger van WeerribbenSUP en Manon Lemkes van Yin Yoga Sound hebben voor jullie een leuke workshop bedacht, SUP & Yoga. Deze workshop zal zijn op woensdag 30 augustus van 10:00-12:30 op de prachtige plek midden in de Weerribben.

Suppen

Suppen of Stand Up Paddling is een snelgroeiende watersport en wat leuker om dit te doen in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Via WeerribbenSUP kunnen SUP-boards worden gehuurd in de Weerribben, ook zijn er begeleide SUP-tours en workshops, eventueel in de vorm van een arrangement. Het is een nieuwe en hippe manier om de Weerribben te beleven en het leuke aan suppen is dat het voor iedereen geschikt is.
Het suppen tijdens deze workshop wordt begeleid door Arjan.

Yoga

De yoga zal gegeven worden door Manon. Er zal een mix van Yin & Yang yoga worden gegeven. Yin Yoga is een stille en meditatieve vorm van yoga waarbij je 2-5 minuten in een houding blijft. Je ontspant je spieren, waardoor je dieper zakt naar het bindweefsel. In het bindweefsel liggen vaak de klachten. Daarom is het geschikt voor iedereen. De yang yoga is voor de versterking van de spieren en worden minder lang aangehouden. Vaak in de vorm van een zachte flow.

Sup & Yoga

Natuurlijk gaan we deze 2 combineren: Yoga op een SUP-board! Dat is gewoon hartstikke leuk. We zullen een aantal yoga houdingen gaan uitproberen op het SUP-board. Het is geen probleem als je nog niet eerder hebt gesupt, of nieuw ben met Yoga.

Suppen en Yoga is een perfecte combinatie. Bij zowel suppen als yoga staan balans en evenwicht centraal. Yoga op een SUP-board zal een extra uitdaging zijn, waarbij nog meer van je balans en concentratie wordt gevraagd.

SUP-Yoga is een leuke ervaring, uitdagend en ook erg ontspannend.

Programma:

09:45: Verzamelen bij een nog te bepalen parkeerplaats in de Weerribben

10:00-11:00: Yin & Yang Yoga op het grasveld ( Manon)

11:00-11:15: Instructie suppen (Arjan)

11:15-11:45: SUP-route door De Weerribben heen

11:45- 12:15: SUP-Yoga

12:30: Einde workshop

 

Kosten: 30 euro graag Contant meenemen

Aanmelden: Info@yinyogasound.nl of info@weerribbensup.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top