skip to Main Content

Tijdens al onze begeleide SUP-tours is het mogelijk om foto’s te laten maken. Leuk voor jezelf om te bewaren, te delen op je social media, of om aan je familie en vrienden te laten zien.

Begeleide SUP-tours

Op afspraak is het mogelijk om mee te gaan met een begeleide SUP-tour. We beginnen met een korte instructie en daarna volgt er onder begeleiding een tour van ongeveer 1,5 uur.
Aan een SUP-tour zullen maximaal 8 personen deelnemen.

Beschikbare dagen:
We zijn niet elke dag aanwezig, daarom zijn de ochtend- en middagtour onder voorbehoud. Neem contact met ons op om te kijken of we op jouw gewenste datum aanwezig kunnen zijn. Avond-tours zijn in de meeste gevallen wel dagelijks mogelijk.

De begeleide SUP-tour kan op verschillende momenten van de dag:

Ochtend SUP-tour

Het Nationale Park is nog in rust en alles komt weer rustig aan tot leven. Dit is een ideaal moment om lekker in de natuur wakker te worden!

Deze tour begint om 08:30 uur en we komen rond 10:00 uur weer terug. Nu ook vertrek om 09:30 uur mogelijk!

Middag SUP-tour

Je late ontbijt of vroege lunch achter de kiezen en zin om iets actiefs te doen? Dan is de middag SUP-tour iets voor jou. Halverwege de tour mag je kiezen of je de begeleide tour afmaakt, of dat je zelf verder op pad gaat met een routekaart.

We vertrekken om 11:30 uur en zijn ongeveer om 13:00 weer terug.

Avond SUP-tour

Liever een keer na school of het werk suppen? Ga dan mee met de Avond SUP-tour! De rust keert weer terug in Weerribben-Wieden en in de avond gaat ook vaak de wind liggen. Het ideale moment om van alle rust en ruimte te genieten. De ideale mix tussen ontspanning en inspanning!  

Vertrektijd is variabel tussen 18:15 en 19:00 uur. Kom je met een groepje? Dan kan er in overleg ook op een andere tijd worden gestart. 

De prijs voor een SUP-tour: € 17,50 per persoon

Alvast voorbereiden? Neem dan onze tutorial door.

Huur een sup Weerribben

SUP-groepstour

Wil je met je eigen groep gaan suppen, dan kun je kiezen voor de SUP-groepstour. Deze tour duurt ongeveer twee uur. Eerst is er instructie en daarna maak je als groep, onder begeleiding een prachtige tour door De Weerribben.

Wil je de tour combineren met eten, drinken of een andere activiteit? Kijk dan op de arrangementen-pagina. Ideaal voor bedrijfsuitje, schooluitje, familieuitje, vrijgezellenfeestje of gewoon een dagje uit met vrienden.

Tijden SUP-groepstour (vooraf reserveren s.v.p.)

10:00 – 12:00 uur
14:00 – 16:00 uur
18:00 – 20:00 uur

In overleg kunnen de SUP-groepstours ook buiten deze tijden om worden georganiseerd.

De SUP-groepstour kan worden gereserveerd voor minimaal 8 personen en maximaal 20 personen. Kom je met meerdere personen, dan kan suppen worden gecombineerd met kano-, kajak- of fluisterbootverhuur.

Kosten: € 22,50 per persoon (inclusief: instructie, ervaren begeleider voor de tour, huur van een SUP-board, peddel, en een flesje water voor onderweg).

Bootcamp Suppen Weerribben-Wieden

SUP-clinic

Je kunt bij ons een SUP-clinic volgen waarin je de basisvaardigheden van het suppen leert. Heb je nog nooit gesupt, dan is een clinic de ideale manier om met deze sport kennis te maken.

Tijdens een clinic behandelen we:

  • Wat voor soort SUP-boards zijn er
  • Materiaal en termen van het suppen
  • Veiligheid
  • Het instellen en het gebruik van de peddel
  • Van zitten naar staan op het SUP-board (en andersom)
  • De positie en houding op een SUP-board
  • Je balans vinden en rechtuit peddelen
  • Het maken van bochten op verschillende manieren

Een klein deel van de clinic vindt plaats op het land, maar een groot deel bestaat uit oefeningen op het water.

Tijden SUP-clinic (vooraf reserveren s.v.p.):

11:30 – 13:00 uur
19:00 – 20:30 uur

Clinics op andere tijden in overleg.

De SUP-clinic kan worden gereserveerd voor maximaal 8 personen tegelijk. Heb je liever privé les, neem dan contact met ons op.

De prijs van een SUP-clinic is € 17,50 per persoon. 

Back To Top