skip to Main Content
Menu

SUP-board verhuur in Nationaal Park Weerribben-Wieden

Een SUP-board huren nabij Kalenberg, Giethoorn en Ossenzijl in Nationaal Park Weerribben-Wieden? Dan ben je bij WeerribbenSUP aan het juiste adres. Of je nu een uitgezette route wil volgen, je eigen route wil bepalen, of gewoon lekker ergens in de natuur rond wil dobberen, het is helemaal aan jou!

Huur je een SUP-board, dan kun je gelijk op stap. Bij aanwezigheid van een instructeur is mogelijk om een korte instructie te krijgen.

Bekijk onze tutorial en leer nu al de basisvaardigheden van het suppen!

Prijzen SUP-board verhuur

Aantal uren Prijs
1 € 10,00
2 € 17,50
3 € 25,00

 

Dagprijs (09:00 tot 18:00 uur)     € 30,00

LET OP: Er worden alleen volledige uren gerekend, waarbij de tijd naar boven wordt afgerond. (bijv. 2 uur en 20 minuten suppen wordt gerekend als 3 uur)

Reserveer je SUP-board van tevoren
We zijn niet elke dag aanwezig, dus reserveer minimaal de dag van tevoren. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat er een SUP-board voor je klaar ligt en er eventueel een instructeur beschikbaar is.

Begeleid suppen
Heb je liever begeleiding tijdens het suppen, dan kun je kiezen voor een begeleide SUP-tour. Kijk hiervoor op de SUP-tours pagina.

Optionele extra verhuur

Waterdichte smartphone hoes €  1,00
Waterdichte tas €  2,00
Zwemvest €  2,50
Wetsuit (3mm shorty) €  3,00
Suppen Weerribben Feelfree droogtas
Suppen Weerribben Feelfree droogtas

Waterdichte tas

Suppen Weerribben Overboard telefoonhoes

Waterdichte telefoonhoes

Suppen Weerribben Jobe zwemvest

Zwemvest

Weerribben suppen verhuur wetsuit

Wetsuit

Suppen Weerribben Feelfree droogtasSuppen Weerribben Overboard telefoonhoesSuppen Weerribben Jobe zwemvestWeerribben suppen verhuur wetsuit

Routes

Je hoeft niet per se een route te volgen, maar mocht je dat willen dan zijn er drie routes uitgezet: de Ossenzijlroute (7 km), de Kalenbergroute (8 km) en de Weerribbenroute (14 km). Het hangt van je ervaring, snelheid en je rustpauzes af hoe lang een route duurt. De routes zijn makkelijk te volgen, maar je krijgt ook altijd een routekaart mee. Langs de routes zijn er diverse rustplaatsen en ook kun je in de dorpjes Kalenberg, Ossenzijl of aan de Hoogeweg een drankje of hapje nuttigen bij een van de gezellige horecagelegenheden.

Weerribben suppen route kaart
Back To Top