skip to Main Content
Menu

SUP-board verhuur in Nationaal Park Weerribben-Wieden

Een SUP-board huren nabij Kalenberg, Giethoorn en Ossenzijl in Nationaal Park Weerribben-Wieden? Dan ben je bij WeerribbenSUP aan het juiste adres. Of je nu relaxed een klein stukje wil suppen, een uitgezette route wil volgen, je eigen route wil bepalen of gewoon lekker ergens in de natuur rond wil dobberen, het is helemaal aan jou! Lekker op een vrije dag genieten van de natuur of lekker ontspannen na het werk.

Huur je een SUP-board, dan kun je gelijk op stap. Bij aanwezigheid van een instructeur is het tevens mogelijk om bij de huur van een SUP-board een korte instructie te krijgen.

Heb je nog nooit op een SUP-board gestaan en wil je toch graag wat meer begeleiding of instructie, dan is er de mogelijkheid om mee te gaan met een begeleide tour. 

Nieuw! Bekijk onze tutorial en leer nu al de basisvaardigheden van het suppen!

Familiedag Weerribben Kalenberg 700×400

Prijzen SUP-board verhuur

Aantal uren Prijs
1 € 10,00
2 € 17,50
3 € 25,00

 

Dagprijs (09:00 tot 18:00 uur)     € 30,00

Reserveer je SUP-board van tevoren
We zijn niet elke dag aanwezig, dus reserveer minimaal de dag van tevoren. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat er een SUP-board voor je klaar ligt en er eventueel een instructeur beschikbaar is. Neem hiervoor contact met ons op.

Begeleid suppen
Heb je liever begeleiding tijdens het suppen, dan kun je kiezen voor een begeleide SUP-tour. Dit kan in de vroege ochtend, rond het middaguur en in de avond. Meer informatie vind je op de SUP-tours pagina.

Optionele extra verhuur

Waterdichte smartphone hoes €  1,00
Waterdichte tas €  2,00
Zwemvest €  2,50
Wetsuit (3mm shorty) €  3,00
Suppen Weerribben Feelfree droogtas
Suppen Weerribben Feelfree droogtas

Waterdichte tas

Suppen Weerribben Overboard telefoonhoes

Waterdichte telefoonhoes

Suppen Weerribben Jobe zwemvest

Zwemvest

Weerribben suppen verhuur wetsuit

Wetsuit

Suppen Weerribben Feelfree droogtasSuppen Weerribben Overboard telefoonhoesSuppen Weerribben Jobe zwemvestWeerribben suppen verhuur wetsuit

Routes

Je hoeft niet per se een route te volgen, maar mocht je dat willen dan zijn er drie routes uitgezet: de Ossenzijlroute (7 km), de Kalenbergroute (8 km) en de Weerribbenroute (14 km). Het hangt van je ervaring, snelheid en je rustpauzes af hoe lang een route duurt. De routes zijn makkelijk te volgen, maar je krijgt ook altijd een routekaart mee. Langs de routes zijn er diverse rustplaatsen en ook kun je in de dorpjes Kalenberg, Ossenzijl of aan de Hoogeweg een drankje of hapje nuttigen bij een van de gezellige horecagelegenheden.

Weerribben suppen route kaart

Waterdichte tassen van Feelfree

(Waardevolle) spullen meenemen tijdens het suppen? Geen probleem, de waterdichte tassen van Feelfree zijn 100% waterdicht en van de hoogste kwaliteit. Je spullen zijn altijd droog, schoon, stofvrij en de tas kan zelfs tegen een onderdompeling.

Kom je er tijdens het suppen achter dat deze tassen echt super handig zijn, dan hebben we ook verschillende types te koop. Of je nu gaat suppen, kajakken, kanoën, zeilen, lopen, fietsen of iets anders, de waterdichte tassen van Feelfree zijn voor alle outdoor activiteiten geschikt.

Feelfree drytube
Feelfree drybag
Back To Top