skip to Main Content

29 juli : SUP & Yoga

Workshop Sup & Yoga

Een leuke samenwerking is geboren, Arjan Berger van WeerribbenSUP en Manon Lemkes van Yin Yoga Sound hebben voor jullie een leuke workshop bedacht, SUP & Yoga. Deze workshop zal zijn op zondag 29 juli op een prachtige plek midden in de Weerribben.

Suppen

Suppen of Stand Up Paddling is een snelgroeiende watersport en wat leuker om dit te doen in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. 
Arjan zal SUP instructie geven en het suppen begeleiden.

Yoga

De yoga zal gegeven worden door Manon. Er zal een mix van Yin & Yang yoga worden gegeven. Yin Yoga is een stille en meditatieve vorm van yoga waarbij je 2-5 minuten in een houding blijft. Je ontspant je spieren, waardoor je dieper zakt naar het bindweefsel. In het bindweefsel liggen vaak de klachten. Daarom is het geschikt voor iedereen. De yang yoga is voor de versterking van de spieren en worden minder lang aangehouden. Vaak in de vorm van een zachte flow.

Sup & Yoga

Natuurlijk gaan we deze 2 combineren: Yoga op een SUP-board! Dat is gewoon hartstikke leuk. We zullen een aantal yoga houdingen gaan uitproberen op het SUP-board. Het is geen probleem als je nog niet eerder hebt gesupt, of nieuw ben met Yoga.

Suppen en Yoga is een perfecte combinatie. Bij zowel suppen als yoga staan balans en evenwicht centraal. Yoga op een SUP-board zal een extra uitdaging zijn, waarbij nog meer van je balans en concentratie wordt gevraagd.

SUP-Yoga is een leuke ervaring, uitdagend en ook erg ontspannend.

Programma (Tijden volgen):

  • Verzamelen bij een nog te bepalen parkeerplaats in de Weerribben
  • Yin & Yang Yoga op het grasveld ( Manon)
  • Instructie suppen (Arjan)
  • SUP-route door De Weerribben heen
  • SUP-Yoga
  • Einde workshop

 

Kosten: 35 euro graag Contant meenemen

Aanmelden via: Info@yinyogasound.nl of info@weerribbensup.nl

Back To Top